Produkty pro granátové dráty (5)

Thamautin

Thamautin

Thaumatin, získávaný z rostliny katemfe (Thaumatococcus daniellii), je přírodní sladidlo známé svou intenzivní sladkostí, která je přibližně 2000 až 3000krát sladší než cukr. Široce se používá v potravinách a nápojích a je ceněn pro svůj přírodní původ a účinnost. Jeho stabilita při zahřívání a nízký glykemický index z něj činí oblíbenou volbu pro produkty bez cukru, s nízkým obsahem kalorií a vhodné pro diabetiky. Kromě sladkosti Thaumatin zlepšuje chutě a funguje jako přírodní konzervant. I když je obecně bezpečný, doporučuje se dodržovat doporučené dávkování. Všestrannost a bezpečnost Thaumatinu z něj činí oblíbenou volbu pro zlepšení chuťových profilů a prodloužení trvanlivosti v různých aplikacích potravin a nápojů. EC číslo: 258-822-2 Molekulární vzorec: C19H29N3O3S CAS číslo: 53850-34-3
Olibanová guma

Olibanová guma

Aromatická pryskyřice široce používaná v kadidlech, parfémech a tradičních léčebných praktikách.
Vanilková granola

Vanilková granola

My pokrýváme obiloviny a semena, jako jsou slunečnicová semena, dýňová semena, křupavé obiloviny/semena (rýže, pšenice, špalda, quinoa, proso, sorgo), cizrna, vícezrnné směsi atd. Všechny naše potažené obiloviny a semena jsou ideální jako ingredience v mnoha aplikacích, jako jsou zmrzlina, snídaňové cereálie, čokoláda, energetické tyčinky, nugát, pekárenské výrobky, jogurt/salát/zeleninové polevy atd. Kromě vanilky si můžete vybrat také jednu z našich dalších základních chutí (med, karamel, javor, skořice a perníkové koření), případně kombinovanou s bylinkami a/nebo kořením, jako je: keltská mořská sůl, chili (červená paprika), rozmarýn, česnek, kokos, fenykl nebo vaše oblíbené bylinky/koření.
Makaróny/Pasta

Makaróny/Pasta

Jagada spolupracuje s výrobci nizozemských a tureckých špaget a těstovin. Naše produkty jsou vyrobeny ze 100% semoliny z tvrdé pšenice pod certifikáty kvality.
Myrrhová guma

Myrrhová guma

Používá se v tradiční medicíně a parfumerii pro své léčivé vlastnosti.